LEGO Minecraft minifigürlerinde ilk defa 2024 setlerinde gördüğümüz surat ifadeleri gerçekten çok güzeldi.
İlk olarak geçen senenin en küçük seti olan 21251 Steve'in Çöl Keşfi ile gelen Steve minifigürünün surat ifadesi çok tatlıydı.
Geçen sene gelen diğer birçok sette de bu duruma rastladık ve genel olarak hepsi başarılıydı ve Minecraft minifigürlerine yeni bir imaj katmıştı. Ancak bu senenin en küçük seti olan 21266 Nether Lav Savaşı ile gelen Alex minifigürünün suratı çok kötü.
Karşılaştırma için normal Alex minifigürünün suratını da koyacağım
Forum kuralları
Bu Forumda sadece LEGO Minecraft hakkında konu açılmalıdır. Bu temada set önerileri, yeni çıkacak setler veya temaya uygun MOC'lar paylaşılabilir. Aksi taktirde konu ilgili başlığa taşınır.
Çok kaba durmuş. Yeni minecraft yüzlerini ben de seviyorum özellikle 21256 kurbağa evi setiyle gelen minifigürün yüzüne bayıldım.
Minecraft Movie setleri hakkında ne düşünüyorsun
Minecraft Movie setleri hakkında ne düşünüyorsun
Minecraft Movie setleri ilginç duruyor ne yalan söyleyeyim. Filmin kendisi ve setlere karşı da bir hayal kırıklığım var doğrusu. Minecraft filminin live actiondan ziyade animasyon olmasını isterdim. LEGO setlerinin de buna uygun çıktığını anlıyorum ancak nedense bu setler büyük Minecraft koleksiyonuma uymayacak gibi geliyor 

Film setlerinde bi boss var güzel duruyor o. Minecraft spin-off setlerindeki bosslar da güzeldi. Minifigürler ama biraz hayal kırıklığı oldu minecraftın kare kafa minifigürleri olmadığı için
Evet, Minecraft Dungeons setleri özellikle çok iyiydi. Legends seti olan Devourer de harika bir boss.