Kullanıcı avatarı
Admin
Admin
Minecraft Minifigür surat ifadeleri
LEGO Minecraft minifigürlerinde ilk defa 2024 setlerinde gördüğümüz surat ifadeleri gerçekten çok güzeldi.

İlk olarak geçen senenin en küçük seti olan 21251 Steve'in Çöl Keşfi ile gelen Steve minifigürünün surat ifadesi çok tatlıydı.
steve.png
steve.png (161.07 KiB) 1674 kere görüntülendi
Geçen sene gelen diğer birçok sette de bu duruma rastladık ve genel olarak hepsi başarılıydı ve Minecraft minifigürlerine yeni bir imaj katmıştı. Ancak bu senenin en küçük seti olan 21266 Nether Lav Savaşı ile gelen Alex minifigürünün suratı çok kötü.
21266-LEGO-Minecraft-4.jpg
21266-LEGO-Minecraft-4.jpg (11.61 KiB) 1674 kere görüntülendi
Karşılaştırma için normal Alex minifigürünün suratını da koyacağım
alex.jpg
alex.jpg (16.88 KiB) 1674 kere görüntülendi
Kullanıcı avatarı
Meraklı Minifigür
Re: Minecraft Minifigür surat ifadeleri
Çok kaba durmuş. Yeni minecraft yüzlerini ben de seviyorum özellikle 21256 kurbağa evi setiyle gelen minifigürün yüzüne bayıldım.
Minecraft Movie setleri hakkında ne düşünüyorsun
Kullanıcı avatarı
Admin
Admin
Minecraft Movie setleri ilginç duruyor ne yalan söyleyeyim. Filmin kendisi ve setlere karşı da bir hayal kırıklığım var doğrusu. Minecraft filminin live actiondan ziyade animasyon olmasını isterdim. LEGO setlerinin de buna uygun çıktığını anlıyorum ancak nedense bu setler büyük Minecraft koleksiyonuma uymayacak gibi geliyor ;(
Kullanıcı avatarı
Meraklı Minifigür
Film setlerinde bi boss var güzel duruyor o. Minecraft spin-off setlerindeki bosslar da güzeldi. Minifigürler ama biraz hayal kırıklığı oldu minecraftın kare kafa minifigürleri olmadığı için
Screenshot_20250314_182011_Chrome.jpg
Screenshot_20250314_182011_Chrome.jpg (27.88 KiB) 1666 kere görüntülendi
Kullanıcı avatarı
Admin
Admin
Evet, Minecraft Dungeons setleri özellikle çok iyiydi. Legends seti olan Devourer de harika bir boss.