Kullanıcı avatarı
Admin
Admin
Mayıs ayında 9 yeni Star Wars seti geliyor.
Mayıs bir diğer adıyla Star Wars ayı bize 9 yeni set ile buluşturacak. Özellikle Jango Fett's Firespray - Class Starship çok hoş duruyor.
Kullanıcı avatarı
Meraklı Minifigür
Re: Mayıs ayında 9 yeni Star Wars seti geliyor.
HaLovens yazdı: 16 Nis 2025 19:29 Mayıs bir diğer adıyla Star Wars ayı bize 9 yeni set ile buluşturacak. Özellikle Jango Fett's Firespray - Class Starship çok hoş duruyor.
Orijinal ismini kullanmamaları canımı sıktı. Neden Slave-1 dememişlerrrrr
Kullanıcı avatarı
Meraklı Minifigür
Çok iyi duruyorlar. Jango Fettin kaskına bayıldım ya. Fiyatı biraz pahalı ama sanırım onu alacağım.
Kullanıcı avatarı
Çaylak Minifigür
rhea18 yazdı: 16 Nis 2025 20:21
HaLovens yazdı: 16 Nis 2025 19:29 Mayıs bir diğer adıyla Star Wars ayı bize 9 yeni set ile buluşturacak. Özellikle Jango Fett's Firespray - Class Starship çok hoş duruyor.
Yani Disney bu sonuçta Slave isminden bile offended olmuş olabilirler :D En son bi dizi vardı acholyte mı ne onda bile pronouns sahnesi vardı ya o an bıraktım izlemeyi zaten hiç sarmamıştı
Kullanıcı avatarı
Meraklı Minifigür
brickshurtsmytoes yazdı: 16 Nis 2025 21:52
rhea18 yazdı: 16 Nis 2025 20:21
Yani Disney bu sonuçta Slave isminden bile offended olmuş olabilirler :D En son bi dizi vardı acholyte mı ne onda bile pronouns sahnesi vardı ya o an bıraktım izlemeyi zaten hiç sarmamıştı
Doğru diyorsun. Tek umudum Andoru rahat bırakmaları. Fragman hoş duruyor ama hiç ümidim yok ne yalan söyleyeyim ;(
Kullanıcı avatarı
Admin
Admin
rhea18 yazdı: 16 Nis 2025 20:21 Doğru diyorsun. Tek umudum Andoru rahat bırakmaları. Fragman hoş duruyor ama hiç ümidim yok ne yalan söyleyeyim ;(
Andordan bende ümitli değilim, yeni gelen andor setinden de heyecanlanmadım. Açıkcası favorim brickheadz revenge of the sith heroes and villians oldu
Dosya ekleri:
40796_Prod_en-gb.jpg
40796_Prod_en-gb.jpg (21.16 KiB) 4480 kere görüntülendi
Kullanıcı avatarı
Meraklı Minifigür
HaLovens yazdı: 16 Nis 2025 21:58
rhea18 yazdı: 16 Nis 2025 20:21 Doğru diyorsun. Tek umudum Andoru rahat bırakmaları. Fragman hoş duruyor ama hiç ümidim yok ne yalan söyleyeyim ;(
Andordan bende ümitli değilim, yeni gelen andor setinden de heyecanlanmadım. Açıkcası favorim brickheadz revenge of the sith heroes and villians oldu
Alacağım bunu kafaya koydum :D
Kullanıcı avatarı
Admin
Admin
rhea18 yazdı: 30 Nis 2025 14:02
HaLovens yazdı: 16 Nis 2025 21:58
Alacağım bunu kafaya koydum :D
Ben Speed Champions F1 setlerini aldım. Bitiğim şuan :D Sana iyi eğlenceler xD
Kullanıcı avatarı
Meraklı Minifigür
HaLovens yazdı: 16 Nis 2025 21:58 Ben Speed Champions F1 setlerini aldım. Bitiğim şuan :D Sana iyi eğlenceler xD
Hepsini mi :O
Kullanıcı avatarı
Admin
Admin
rhea18 yazdı: 30 Nis 2025 16:22
HaLovens yazdı: 16 Nis 2025 21:58 Ben Speed Champions F1 setlerini aldım. Bitiğim şuan :D Sana iyi eğlenceler xD
Hepsini mi :O
Evet :) Ufak bir İzmir tatilim var, döndüğümde videolarını ve incelemelerini yapacağım.