Merhaba ben ŞövalyeKaslıKayısı
Merhaba, ben Mine.
ŞövalyeKaslıKayısı benim LEGO tarafından atanmış kullanıcı adım. Konumuz LEGO olduğu için burada da bu adı kullanmaya karar verdim.

Brikolog'da zaman zaman beni LEGO incelemesi yaparken görebilirsiniz.

LEGO'yu hep güzel bulurdum ancak ilk setime sahip olmam 1 yıl kadar önceydi. O süreden bu yana iflah olmaz bir LEGO aşığı oldum. Bu ilgimi tetikleyen kişiye de ayrıca bana ilk setimi hediye aldığı için teşekkür ederim.

LEGO benim için kafamı boşaltma yolu diyebilirim. Stresli bir meslek yürütmem sebebi ile ne zaman içim sıkılsa LEGO'ya koşuyorum. Hatta LEGO almak için çalışır oldum diyebiliriz.

Henüz yeni bir LEGO sever olsam da koleksiyonumu hızlıca büyüttüğüm söylenebilir.

Sahip olduğum ilk LEGO 31149 Sulama Kabında Çiçekler. Benim serüvenim bu set ile başladı.

Disney filmleri ile büyüyen biri olarak tabii ki favori temam Disney. Brikolog'da incelenecek olan muhtemel bütün Disney setlerini ben yapacağım. Disney'i çok sevdiğim için de bu konuda hem çok detaycıyım hem de fazlasıyla duygusalım. Botanicals ve Ideas serisi diğer başlıca favorilerim.

Forum kullanıcısı olarak seni de aramızda görmekten mutlu oluruz. Foruma yeni başlık açabilirsin böylece LEGO hakkında sohbet edebiliriz.<3
Kullanıcı avatarı
Admin
Admin
Re: Merhaba ben ŞövalyeKaslıKayısı
Disney incelemelerini heyecanla bekliyorum :)
Re: Merhaba ben ŞövalyeKaslıKayısı
HaLovens yazdı: 10 Mar 2025 16:49 Disney incelemelerini heyecanla bekliyorum :)
Harika bir Disney seti incelemesi yolda.