Kullanıcı avatarı
Admin
Admin
LEGO Disney 2025 Tartışması!
Merhaba, bu başlıkta sadece LEGO Disney'in 2025 yılında çıkardığı setler hakkında tartışılacaktır.
Paylaşım yapmadan önce lütfen bu kurallara dikkat edin:
  • Sadece 2025 yılında çıkmış veya çıkacağı söylentisi olan Disney setleri hakkında yazı yazmak.
  • Beğendiğiniz setler hakkında neden beğendiğinizi anlatan veya bir set hakkında beğenmediğiniz özellikleri yazan yapıcı eleştiri niteliğinde yazılar yazmak.
  • Diğer üyeler ile saygılı bir biçimde tartışmak.
  • Uydurma haberler, söylentiler paylaşmak. Herhangi bir kaynak belirtilmeyen paylaşımlar silinecektir.
  • Emin olmadığınız bilgileri moderatör veya bir yöneticiye özel mesaj yoluyla gönderebilirsiniz.
  • Filigranlı (Watermarked) resim paylaşmak yasaktır.
Kullanıcı avatarı
Çaylak Minifigür
Re: LEGO Disney 2025 Tartışması!
Disneyin bu sene çıkarttığı en güzel set bence bu https://www.lego.com/tr-tr/product/lilo ... ouse-43268

Bayıldım ya çocukken çok izlerdim Lilo stitchi ve minifigürüne sahip olmak istiyorum şuan
Kullanıcı avatarı
Admin
Admin
Çok güzel bir set ve bu set Lilo & Stitch'in ilk minifigür boyutunda seti. Çok beğendim ben de ve kız arkadaşıma almayı düşünüyorum bunu :)
HaLovens yazdı: 16 Mar 2025 19:23 Çok güzel bir set ve bu set Lilo & Stitch'in ilk minifigür boyutunda seti. Çok beğendim ben de ve kız arkadaşıma almayı düşünüyorum bunu :)
43268 Lilo ve Stiç Plaj Evi Disney sever olarak çıktığı günden beri favorim. Bir o kadar güzel olan set ise yakın zamanda çıkan 43272 HeiHei <3 hem uygun fiyatı hem de parça detayları çok tatlı. Disney severler bu setleri kaçırmamalı.

(Not: 43225 Disney küçük deniz kızı kraliyet istiridyesi setini aldım ve sizinle paylaşmak için can atıyorum.)
Kullanıcı avatarı
Meraklı Minifigür
şövalyekaslıkayısı yazdı: 19 Mar 2025 01:01 (Not: 43225 Disney küçük deniz kızı kraliyet istiridyesi setini aldım ve sizinle paylaşmak için can atıyorum.)
İncelemenizi okudum çok güzel bir set gerçekten :)
supabeem yazdı: 24 Mar 2025 11:16
şövalyekaslıkayısı yazdı: 19 Mar 2025 01:01 (Not: 43225 Disney küçük deniz kızı kraliyet istiridyesi setini aldım ve sizinle paylaşmak için can atıyorum.)
İncelemenizi okudum çok güzel bir set gerçekten :)
Teşekkür ederim <3 Disney setleri gerçekten muhteşem.