Kullanıcı avatarı
Admin
Admin
Merhaba
Merhaba, ben Atakan. İstanbul'da yaşıyorum.

Site kurucusu olarak bu başlık ve büyük ihtimalle diğer başlıklardaki tüm ilk mesajlar bana ait olacak :)
25 yaşındayım ve 7 yaşından beri LEGO ile içli dışlıyım. İlk LEGO ile tanışmam ilkokul zamanında bir sınıf arkadaşımın evine gittiğimde oldu. Arkadaşımın çok geniş bir LEGO Bionicle koleksiyonu vardı ve ben büyülenmiştim. Arkadaşımın LEGO'ları ile saatlerce oynadık ve o günden sonra ne zaman bir alışveriş merkezine gitsek ilgim hemen LEGO reyonlarına kayardı. Ailem de zaman içerisinde bu ilgimi anladığından bana ufak ufak LEGO almaya başlamışlardı.

Sahip olduğum ilk LEGO 8947 Bionicle Radiak'tı. Bionicle setlerinin kutulamaları bambaşka seviyedeydi. Her sene yenilenen Bionicle temalarına göre şekil alan kutular, içindeki setten bağımsız olarak bir kültür ve estetik taşıyorlardı. Temanın geçtiği bölge ve barındırdığı tarihin izlerini taşıyorlardı adeta.

Bionicle benim gözümde LEGO'nun altın çağıydı, ancak her güzel şey gibi onun da sonu vardı.

2023 yılında tekrar LEGO koleksiyonuna başladım. Çok geniş bir LEGO Minecraft koleksiyonum var ve şu anki favori temam :) Minecraftın yanı sıra Botanicals, DreamZzz ve Star Wars temalarından da ufak ufak bir koleksiyon inşa ediyorum.