Forum kuralları
Genel LEGO Başlığına hoş geldin. Burada set önerileri, yeni çıkacak setler, LEGO haberleri, LEGO söylentileri ve daha bir çok konu hakkında konu açabilirsin.
Merhaba, sitenizi instagram üzerinde gördüm ve üye olmaya karar verdim. Daha önce çok da forum kullanmadım umarım doğru yere yazıyorumdur. Legoyla çok aram yok ve 3500-4000 tl bütçem var. Sergilemelik bir lego istiyorum. Çiçek veya araba olabilir
Belirttiğin bütçede sana güzel setler önerebilirim.
Hangi tarz arabadan hoşlandığını bilmiyorum ama senin fiyat aralığında güzel bir kaç seçenek var. 42161 Lamborghini Huracan veya 42204 Toyota Supra MK4'e bakabilirsin. Motor setleri ilgini çekerse Kawasaki Ninja H2R modeline de bakabilirsin.
Botanic setlerinde ise bütçenin altında bir sürü güzel set var. Technic yerine 2 tane çiçek alabilirsin. Sana sahip olduğum iki tane seti linkleyeceğim. 10281 Bonsai Ağacı ve 10369 Erik Çiçeği'ne bakabilirsin. Erik Çiçeğine alternatif olarak Krizantem'e de bakabilirsin. LEGO Store'dan link attım ancak diğer platformlara da bakmakta fayda var özellikle Hepsiburada'da güzel indirimler olabiliyor
Hangi tarz arabadan hoşlandığını bilmiyorum ama senin fiyat aralığında güzel bir kaç seçenek var. 42161 Lamborghini Huracan veya 42204 Toyota Supra MK4'e bakabilirsin. Motor setleri ilgini çekerse Kawasaki Ninja H2R modeline de bakabilirsin.
Botanic setlerinde ise bütçenin altında bir sürü güzel set var. Technic yerine 2 tane çiçek alabilirsin. Sana sahip olduğum iki tane seti linkleyeceğim. 10281 Bonsai Ağacı ve 10369 Erik Çiçeği'ne bakabilirsin. Erik Çiçeğine alternatif olarak Krizantem'e de bakabilirsin. LEGO Store'dan link attım ancak diğer platformlara da bakmakta fayda var özellikle Hepsiburada'da güzel indirimler olabiliyor

Merhaba supabeem. Benim sana önerdiğim botanik koleksiyonu setleri öncelikle 21342 Ideas Böcek Koleksiyonu. Sergilemek için mükemmel ve LEGO'nun çok sevilen setleri arasında. Ayrıca bu sene çıkmış olan 10344 Botanicals Şans Bambusu veya 10370 Botanicals Ponsetya da sergileme zevki yüksek setlerden. Tüm bu setler belirttiğin bütçe aralığında.
Araba olarak birçok technic set imkanın var. Bütçen kapsamındaki setler çok detaylı olmasa da başlangıç için sana uygun olacaktır.
Seni aramızda görmek çok güzel<3
Sanırım böcek koleksiyonu ile krizantemi alıcam. Böcekler gerçekten çok hoşlar ve krizantem gözüme çok canlı geldi renkleri 

Normalde ben de Star Wars harici lego almazdım ama bu sene ilk defa botanik serisinden ve art serisinden lego aldım. Ayçiçekleri tablosu ve mini orkide satın aldım. Gerçi mini orkide biraz annem için oldu gibi ama sorun değil