Kullanıcı avatarı
Meraklı Minifigür
LEGO Sherlock Holmes çok hoş duruyor
Sherlock Holmes setine bayıldım. Book nook seti çok güzel duruyor ya almayı düşünen var mı ? Bence lego bu temada çok daha fazla şey getirmeli.
Kullanıcı avatarı
Admin
Admin
Re: LEGO Sherlock Holmes çok hoş duruyor
Evet çok şık duruyor. İmkanları zorlayıp onu da almayı düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
Çaylak Minifigür
Haberi gördüm bayıldım cidden ya. Yani bu tarz konsept çok yaptı lego ama harry potter okullarını book nook olarak yapar mı acaba ?
Kullanıcı avatarı
Admin
Admin
brickshurtsmytoes yazdı: 30 Nis 2025 20:15 Haberi gördüm bayıldım cidden ya. Yani bu tarz konsept çok yaptı lego ama harry potter okullarını book nook olarak yapar mı acaba ?
Neden olmasın ki :) Zaten Harry Potter bu güne kadar devam eden en uzun lisanslardan birisi, elbette bir noktada diğer yaratıcı fikirleri temaya dahil edeceklerdir ki çok yakışacaktır. Book Nook Slytherin'i direkt kaparım :)
Kullanıcı avatarı
Çaylak Minifigür
HaLovens yazdı: 02 May 2025 12:05
brickshurtsmytoes yazdı: 30 Nis 2025 20:15 Haberi gördüm bayıldım cidden ya. Yani bu tarz konsept çok yaptı lego ama harry potter okullarını book nook olarak yapar mı acaba ?
Neden olmasın ki :) Zaten Harry Potter bu güne kadar devam eden en uzun lisanslardan birisi, elbette bir noktada diğer yaratıcı fikirleri temaya dahil edeceklerdir ki çok yakışacaktır. Book Nook Slytherin'i direkt kaparım :)
Ben de :D