Forum kuralları
Genel LEGO Başlığına hoş geldin. Burada set önerileri, yeni çıkacak setler, LEGO haberleri, LEGO söylentileri ve daha bir çok konu hakkında konu açabilirsin.
Sherlock Holmes setine bayıldım. Book nook seti çok güzel duruyor ya almayı düşünen var mı ? Bence lego bu temada çok daha fazla şey getirmeli.
Evet çok şık duruyor. İmkanları zorlayıp onu da almayı düşünüyorum.
Haberi gördüm bayıldım cidden ya. Yani bu tarz konsept çok yaptı lego ama harry potter okullarını book nook olarak yapar mı acaba ?
Neden olmasın kibrickshurtsmytoes yazdı: ↑30 Nis 2025 20:15 Haberi gördüm bayıldım cidden ya. Yani bu tarz konsept çok yaptı lego ama harry potter okullarını book nook olarak yapar mı acaba ?

Ben deHaLovens yazdı: ↑02 May 2025 12:05Neden olmasın kibrickshurtsmytoes yazdı: ↑30 Nis 2025 20:15 Haberi gördüm bayıldım cidden ya. Yani bu tarz konsept çok yaptı lego ama harry potter okullarını book nook olarak yapar mı acaba ?Zaten Harry Potter bu güne kadar devam eden en uzun lisanslardan birisi, elbette bir noktada diğer yaratıcı fikirleri temaya dahil edeceklerdir ki çok yakışacaktır. Book Nook Slytherin'i direkt kaparım
![]()