Kullanıcı avatarı
Meraklı Minifigür
LEGO Star Wars 75368 Darth Vader Robotu İncelemesi
Selam Forumun ilk incelemesini yapmak bana nasip oldu :D İncelemesini yapoacağım set Star Wars temasından 75368 Darth Vader Robotu. Darth Vader Minifigürü içeren bu harika set bu güzel Minifigüre ulaşabileceğimiz en uygun setlerden birisi.
darth-vader-robot-1.jpg
darth-vader-robot-1.jpg (25.32 KiB) 15 kere görüntülendi
  • 1 Ağustos 2023 tarihinde çıktı
  • 139 parça ufak bir set.
  • 649.00 TL satış fiyatı var.
Ürünün Kutusuna artık sahip değilim o yüzden fotoğrafını çekemiyorum. Kitapçığı hala bende, ufak boyda bir kitapçıkla birlikte gelmekte.
darth-vader-robot-2.jpg
darth-vader-robot-2.jpg (31.3 KiB) 12 kere görüntülendi
3 poşetten oluşuyor.
darth-vader-robot-3.jpg
darth-vader-robot-3.jpg (29.75 KiB) 13 kere görüntülendi
Darth Vader Robotu kol ve backlarında eklemli parçalara sahip böylece rahat bir şekilde hareket ettirebiliyoruz.
darth-vader-robot-4.jpg
darth-vader-robot-4.jpg (24.79 KiB) 12 kere görüntülendi
Darth Vader Minifigürünü rahat bir şekilde çıkartabiliyoruz. Darth Vader robotun içindeyken de arka tarafta kılıcını koyabileceğimiz bir yer var.
darth-vader-robot-6.jpg
darth-vader-robot-6.jpg (30.57 KiB) 12 kere görüntülendi
darth-vader-robot-5.jpg
darth-vader-robot-5.jpg (24.73 KiB) 12 kere görüntülendi
darth-vader-robot-7.jpg
darth-vader-robot-7.jpg (24.12 KiB) 12 kere görüntülendi
Bu set oldukça başarılı bir set ve çok sevdiğim ikonik bir karakterin böyle bir mech robotu olması harika.
10 üzerinden 8 veriyorum.
darth-vader-robot-8.jpg
darth-vader-robot-8.jpg (24.31 KiB) 12 kere görüntülendi
Kullanıcı avatarı
Admin
Admin
Re: LEGO Star Wars 75368 Darth Vader Robotu İncelemesi
Eline sağlık :) Çok başarılı bir set. Sana güzel bir haberim var. Maul dizisi ufuktayken Darth Maul Robotu seti de duyuruldu. Onu da koleksiyonuna ekleyeceğine eminim :)
Kullanıcı avatarı
Meraklı Minifigür
HaLovens yazdı: 30 Nis 2025 14:24 Eline sağlık :) Çok başarılı bir set. Sana güzel bir haberim var. Maul dizisi ufuktayken Darth Maul Robotu seti de duyuruldu. Onu da koleksiyonuna ekleyeceğine eminim :)
Çok teşekkür ederim :) Gördüm evet almayı düşünüyorum şu ana kadarki tüm star wars mechlerini aldım, almaya da devam ederim :D
Kullanıcı avatarı
Meraklı Minifigür
rhea18 yazdı: 30 Nis 2025 14:13 Selam Forumun ilk incelemesini yapmak bana nasip oldu :D İncelemesini yapoacağım set Star Wars temasından 75368 Darth Vader Robotu. Darth Vader Minifigürü içeren bu harika set bu güzel Minifigüre ulaşabileceğimiz en uygun setlerden birisi.

darth-vader-robot-1.jpg
  • 1 Ağustos 2023 tarihinde çıktı
  • 139 parça ufak bir set.
  • 649.00 TL satış fiyatı var.
Ürünün Kutusuna artık sahip değilim o yüzden fotoğrafını çekemiyorum. Kitapçığı hala bende, ufak boyda bir kitapçıkla birlikte gelmekte.

darth-vader-robot-2.jpg

3 poşetten oluşuyor.

darth-vader-robot-3.jpg

Darth Vader Robotu kol ve backlarında eklemli parçalara sahip böylece rahat bir şekilde hareket ettirebiliyoruz.

darth-vader-robot-4.jpg

Darth Vader Minifigürünü rahat bir şekilde çıkartabiliyoruz. Darth Vader robotun içindeyken de arka tarafta kılıcını koyabileceğimiz bir yer var.

darth-vader-robot-6.jpg darth-vader-robot-5.jpg
darth-vader-robot-7.jpg

Bu set oldukça başarılı bir set ve çok sevdiğim ikonik bir karakterin böyle bir mech robotu olması harika.
10 üzerinden 8 veriyorum.
darth-vader-robot-8.jpg
Eline sağlık dostum çok güzel olmuş. Yakında bende bir inceleme patlatacağım :)