Kullanıcı avatarı
Admin
Admin
LEGO Harry Potter 2025 Tartışması!
Merhaba, bu başlıkta sadece LEGO Harry Potter'ın 2025 yılında çıkardığı setler hakkında tartışılacaktır.
Paylaşım yapmadan önce lütfen bu kurallara dikkat edin:
  • Sadece 2025 yılında çıkmış veya çıkacağı söylentisi olan Harry Potter setleri hakkında yazı yazmak.
  • Harry Potter ismiyle çıkmayan ancak Lisans hakkı Wizarding World'e ait diğer setler de bu konuda tartışılabilir.
  • Beğendiğiniz setler hakkında neden beğendiğinizi anlatan veya bir set hakkında beğenmediğiniz özellikleri yazan yapıcı eleştiri niteliğinde yazılar yazmak.
  • Diğer üyeler ile saygılı bir biçimde tartışmak.
  • Uydurma haberler, söylentiler paylaşmak. Herhangi bir kaynak belirtilmeyen paylaşımlar silinecektir.
  • Emin olmadığınız bilgileri moderatör veya bir yöneticiye özel mesaj yoluyla gönderebilirsiniz.
  • Filigranlı (Watermarked) resim paylaşmak yasaktır.
Kullanıcı avatarı
Çaylak Minifigür
Re: LEGO Harry Potter 2025 Tartışması!
76444 Diagon yolu hakkında ne düşünüyorsunuz. Set çok hoş duruyor ancak elimde başka Harry Potter setleri var ve bunun micro scale olması hem minifigür konusundan hem de diğer setlerle uyumsuz olur mu diye canımı sıkıyor.
Kullanıcı avatarı
Admin
Admin
75978 Diagon Yolu senin için daha iyi bir tercih olur tabii o set bir tık pahalı. Yeni Diagon yolu tam bir sergileme seti ve dediğin gibi mikro ölçekte olmasından dolayı beni de kaybetti.
Kullanıcı avatarı
Meraklı Minifigür
brickshurtsmytoes yazdı: 15 Mar 2025 15:36 76444 Diagon yolu hakkında ne düşünüyorsunuz. Set çok hoş duruyor ancak elimde başka Harry Potter setleri var ve bunun micro scale olması hem minifigür konusundan hem de diğer setlerle uyumsuz olur mu diye canımı sıkıyor.
Yeni Diagon yolu güzel set. Detaylı incelememiştim o yüzden fark etmemişim bile minifigürleri. Sergilemek için alınabilir ama sen sanırım minifigür scale istiyorsun. Aynı huy bendede var. Star Wars seti alırken her ne kadar güzel olursa olsun eğer minifigür scale değil ise hiçbir seti almıyorum. Kask koleksiyonu çok güzel mesela ama asla almadım sadece minifigür scale olmalı xD
brickshurtsmytoes yazdı: 15 Mar 2025 15:36 76444 Diagon yolu hakkında ne düşünüyorsunuz. Set çok hoş duruyor ancak elimde başka Harry Potter setleri var ve bunun micro scale olması hem minifigür konusundan hem de diğer setlerle uyumsuz olur mu diye canımı sıkıyor.
76444 Diagon Yolu sergi açısından daha güzel diye düşünüyorum. Çünkü micro boyu sayesinde evin birçok bölümünde hatta antrede dresuar üzerinde sergilenebilir. Diğer sette bu kadar mağaza görüntüsü olmamasından dolayı bana biraz yarım kalmış hissettiriyor. açıkçası seçim yapacak olsam 76444 Diagon Yolu'nu seçerim. Hatta bir fotoğrafta kütüphane bölümünde sergilendiğini gördüm ve çok hoşuma gitti.
Kullanıcı avatarı
Çaylak Minifigür
şövalyekaslıkayısı yazdı: 19 Mar 2025 00:55
76444 Diagon Yolu sergi açısından daha güzel diye düşünüyorum. Çünkü micro boyu sayesinde evin birçok bölümünde hatta antrede dresuar üzerinde sergilenebilir. Diğer sette bu kadar mağaza görüntüsü olmamasından dolayı bana biraz yarım kalmış hissettiriyor. açıkçası seçim yapacak olsam 76444 Diagon Yolu'nu seçerim. Hatta bir fotoğrafta kütüphane bölümünde sergilendiğini gördüm ve çok hoşuma gitti.
bunun üzerine çok düşündüm ama sanırım minifigure scale diagon yolunu alacağım. Çok fazla araştırdım ve 76444 gerçekten çok abes duruyor koleksiyonumun kalan kısmıyla :D